These boots are made for walking

But not in slask...
Mina nya, älskade, efterlängtade stövlar kom igår. Och idag fick de sin jungfrutur. I slasket...
Jag har sprungit runt på stan och letat efter tryckerier och bokbinderier, har promenerat i snösörja och vattenpölar, nu vet jag att mina skor iaf inte är täta. Men om man skulle klarat sig idag skulle man behövt gummistövlar. Jag slaskade omkring i imina skor hela vägen från boländerna ner till stan, jätteskönt med en promenad, mindre skönt med en sjö i dojjorna... Men jag ska inte klaga egentligen, jag kunde tagit bussen tillbaka till stan men jag ville hellre gå. Nu e dom ju ingådda :)

Så här såg mina skor och strumpor ut när jag kom hem... Plus att hela undersidan av fötterna plus lite av hälen var dyngsura...
Måste gå på pjucken med hårtorken och tidningspapper tror jag att jag ska...


Jag ska till skolan och göra prinskorv och nationellt prov i engelska imorron. Och sen ska jag till Elin.
På lördag e det öppet hus i skolan, jag ska dit och stå i caféet. Sen ska jag till Ellie och vi ska till motorgårn.
På söndag ska jag stå med klassen på fyristorg och sälja prinskorv, ska vara där runt nio-tio.... Det kommer nog att gå bra.... Det värsta är att det är jag som är ansvarig i klassen för hela den här marknadsgrejen, så jag måste komma liksom... Och det lär ju uppskattas om jag kommer i tid, annars blir det knepigt för klasskamraterna att göra iordning allt eftersom det bara är jag som har all info... Oj oj oj, hur sk det här gå :)
Det blir en fullsmockad helg :)

Och jag fasar inför tisdag....
Som en liten påminnelse bara, så att ingen glömmer ;)

That's why we love you

Det är verkligen helt underbart med det här snövädret vi fått nu.
Det lägger sig liksom ett slags lugn över allt som finns, alla ljud blir dova och allting lyser upp på ett annat sätt än vanligt i ljuset som reflekteras mot dem från snön. Det blir trafikkaos, trots att vi är i slutet av november och all som kör bil, buss eller tåg borde veta att nu kommer snart snön. Jag blir lika förvånad varje år över att folk blir lika förvånade varje år när halkan kommer. Det är så lustigt.

Jag bara älskar den här snön! Det är så mysigt och alla verkar bli lite gladare.

Det blev strömavbrott ikväll på jobbet. Vid tio i nio slocknade alla lanpor och hela butiken bara dog. Det blev knäpptyst till på köpet och skulle man säga något var det nästan att man viskade. För det var strömavbrott, då blir det lite mystiskt och försiktigt.
Det fanns fortfarande ingen ström när jag var tvungen att gå hem, en och en halv timme senare.

När jag stod och väntade på bussen såg jag hur husen bakom Västan var alldeles svarta i fönstren de också, och hur studenterna hade tagit sig ut till en backe där de åkte pulka och kastade snöbollar på varandra, sådär vid halv elva på en måndag. Då kändes det verkligen bra. För dom var lyckliga. Och de hade roligt.

Och all kolektivtrafik blir försenad när det snöar också.

Och det är för allt det här som man vill leva och dö i norden, this is why we love you gamla svedala!


En Julklapp till mig!

Jag har bestämt mig nu. Om jag klarar min uppkörning när det blir dags för den, så ska jag  ge mig själv en riktigt fin present som jag inte haft råd med förut, som varar hela livet och som påminner mig om att jag faktiskt kunde.

Om jag klarar det förstås...


From the USA

Jag fick mitt paket från the Staterna idag :D

Men blev lite negativt överraskad... Det innehöll inte riktigt det jag hade förväntat mig... 
Men men, det löser sig, sa Lennart och... Hahaha, lite för mycket familjehemlighet för att skriva på bloggen :) 

Today in punkter

Det går inte att byta meddelande på min telefonsvarare... Det suger....
Jag fick jobbet för det där företaget, de hörde av sig i fredags. Jag tackade nej.
Jag har fett tråkigt, sitter å ska skriva färdigt mitt muntliga till SvB NP.
Jag har bytt  däck på bilen idag  (med lite hjälp från pappan)
Sen vann jag en auktion på tradera också
Kul...

Konversation; msn



Det är så långt ifrån friskt ;)
Hahahaha!
Made my day


Kommer du ihåg hur det va förra sommar'n...

Jag sitter och blir alldeles sentimental, shieet vad jag skulle vilja var på klassfest i typ fyran igen... Allt var så lätt då.
Och jösses maria hur jag skulle vilja ha det som på våren i sexan, när jag hade en vän som jag kunnde dela precis allt med.
Som åttan, när allt var pest och skolan var skit, men vi ändå alltid hade femtioelva skratt kvar när dagen var slut.
Jag skulle vilja vara tillbaka, våren och sommaren innan gymnasiet, när jag var galet nöjd med min kropp och allt bara flöt på och innan jag och mina bästaste vänner i hela världen (som alla alltid kommer att ha en enormt speciell plats i mitt hjärta) gick skilda vägar. När jag var så lycklig som jag aldrig mer varit.

Som sagt, sentimentalitet.

Löv is in the air

Det ska erkännas, jag har aldrig varit kär. Inte på riktigt, bara på låtsas. Inte förälskad ens, det har jag inte. Du vet, man kan få för sig ibland att man är kär när man verkligen, verkligen gillar någon, och man tänker, nu är jag kär, fast man vet att man egentligen bara hoppas att man är det för det är något man vill vara. Men man är det inte. Så, nej jag har aldrig varit kär, eller förälskad.

Until nu. Å nu är det på riktigt mina damer och herrar. Ingen miniförälskelse här inte, ingenting som jag bara inbillar mig. Amor har satt sin pil i mig, å den gick djupt vill jag lova!
   Ingen fara  nu för den som börjat oroa sig, nej, det är inte brandmannen, haha, nej då. Det är inte ens en människa, inte ett djur heller (bara lugn) eller en sak (im not a freak). Det här är något alldeles speciellt och jag älskar den verkligen, älskar som i att vara kär i.
   Jag vet att det låter helt stört, man kan bara vara kär i människor, men om du tänker så kära lilla vän, då har du bara missat hur det är att vara kär i något annat. Jag har gått och förälskat mig i en låt.
   Och det är ju så klart inte vilken liten låt som hellst, det är en låt som bara fyller hela mig med, du vet, jag känner mig så, ja, det finns inte ordentliga ord för att beskriva hur jag känner mig när jag hör den. Jag blir lätt i hjärtat, alla bekymmer försvinner, jag ser allt från den ljusa sidan, hela jag blir som en enda stor fluffboll som bara flyger iväg och mår bra. Jag kan inte beskriva med ord alls verkligen, men allt man vill och önskar och hoppas på och allt sånt känns inte riktigt lika avlägset när jag lyssnar på den låten, det känns bra, bara bra.
   Jag kan sitta och bläddra bland låtarna på min telefon och så blir det tyst en liten stund och nästa låt dröjer lite "är det den" tänker jag, och känner hur jag blir lycklig bara jag tänker på den, känner hur jag förbereder mig och väntar, väntar...
   Så är det inte den, och hela jag blir som vanligt igen och tänker, "men nästa låt är det nog" och känner hur jag blir alldeles glad innombords.

Freak. Det kan vara vad du tänker nu. Med all rätt säger jag.

Förresten, mäniskorna på bussen idag luktade popcorn... Det var mindre trevligt vill jag säga.








Den där rubriken skulle varit så mycket roligare om det hade varit höststorm ute....
Kram och godnatt!

En mycket speciell dag

Någonting kommer att gå helt åt helvete jävla fel ikväll eller i natt, för så mycket bra som har hänt idag kan inte hända en människa på en dag, utan att det straffar sig.
Allting har gått åt mitt håll idag, verkigen allt. Nu snackar jag inte småsaker, som att favoritplatsen på bussen var ledig eller att jag hittat en tia på marken, utan det här är major grejer.
   Dagen började som vanlilg, inget mer med det, sen kollade jag i broshyren för Gillingebanan och såg att man inte kunde betala med kontanter på plats, oh no! Jag skulle bli tvungen att springa in på banken och sätta in pengar, ingen fara alltså. Åkte till skolan, hade en trevlig lektion, en till, och en halv till. Tog bussen ner till stan, den kom i tid och allt var frid och fröjd. Jag gick in på banken, tog en kölapp och såg att det var 40 nummer kvar tills det blev min tur, 40 nummer! "Jag kommer aldrig att hinna" flög förbi i mitt huvud... Jag ringde mamma, som var hemma, och bad henne föra över pengar från ett av mina sparkonton till mitt kort och det gjorde hon, helt utan krångel gick det (här börjar man ana något märkligt i flytet jag har, eller hur?) och jag gick in på hemköp och köpte mig en macka och två bananer till lunch.
   Jag började promenera bort mot bussen, kom fram och kunde kliva på direkt, rätt buss fick jag tag på också. Åkte till Gillinge, klev av och började riskutbildningen, fick en jättetrevlig körkompis fick jag också. Motorstopp? No way, inte idag inte, och det gick galant, hade skitkul och fick mitt intyg på slutet.
   På bussen hem har jag trevligt som tusan, sitter och pratar med min "kartläsare" och vi är snart i uppsala, tar bussen, får skjuts från skolsta, stannar vid affären för att plocka ut ett paket och även fast jag egentilgen tydligen skulle ha behövt mammas legetimation också, fixar kassörskan så att jag får hämta ut mitt paket.
   Kommer hem och får god mat, sedan ringer telefonen! "Vem kan det vara", tänker jag, för nummret finns inte i min telefonbok... Mystiskt..? Det visar sig att det är min lärare, Ida, som ringer för att berätta att praktikplatsen i Schweiz nästan är ett faktum! Jag blev så glad! Det kommer antagligen bli så att jag kommer iväg! Boende och resa fixar skolan, maten får jag antagligen stå för själv. Helt fantastiskt underbart!

Jag kommer att vara så paranoid resten av dagen/veckan/året, för så här mycket gott kan inte hända en människa på en och samma dag, det är omöjligt, när kommer mitt bakslag? Vem har dött?

Rosor är röda, violer är blå. Kullar är lila, ja, visst är det knasigt!?

Violet Hill, can it get any more perfect?

Fyra timmar dötid plus en kvart...

Står i skolan och dödar tid.... Hatar tangentborden till de här datorerna så ursäkta om bokstavsföljd och sånt blir lite knasigt...
  Är på sådär halvdant humör... Kommer till skolan och förväntar mig att kunna berätta för den där, typ om allt och inget och o hur det var i fredags och om allt som hänt i helgen och få respons och så av någon man verkigen tycker om och litar på. Men så är den där på inte så gott humör och hälsar knappt och jag får inte en chans att prata av mig, fast jag berättar allt (eller, ja, nästan allt) men får ändå inte prata av mig för den där e inte på så bra humör.
  Så jag står här, fortfarande hlt oavpratad och förstår att jag aldrig kommer att kunna prata av mig om det nu när jag redan har berättat om det men inte på ett avpratningssätt och det stör mig. Nu kommer jag bara ha mig själv att prata av mig för och det känns som att det inte är så toppen... Kan nog lätt betraktas som galenskap om jag börjar sitta och prata av mig inför mig själv.... Och dessutom kan man inte prata av sig om något inför sig själv för man vet ju redan allt... Med sig själv kan man bara älta...
   Typiskt, vad jobbigt det blev....

Fast jag är ändå på ganska gott humör nu igen. Tror att det är höst/vinter känslan.
Snart är det jul!


Åt helvete!

Jag känner att jag måste ventilera lite.
Det där JÄVLA körkortet! Hur förbannat svårt ska det vara att köra bil egentligen!
   Har precis kommit hem efter att varit ute å kört i köpingen med farsan, åt helvete vad dåligt det gick! Jag var verkilgen helt ur fas idag, fanns inget som helst flyt i min körning, det var hackigt som tusan å, som sagt, verkligen inget flyt...

Ska gå och ringa Ellie nu, måste prata lite om gårdagen, var bara tvungen att få ut mina aggressioner först...
Ha det fint!

Extremt mycket...

...har hänt (som inte brukar hända mig) sen sist jag skrev, tar det i punktform jag, blir lättast så.
*Ellie å jag bestämde oss för att gå ut på krogen, fast båda e fattiga som få, hur tänkte vi nu...
*Har bestänt mig för att sy ett lapptäcke, jag menar, ett Lapptäcke?
*Jag blev upplockad på Stadsbiblioteket av någon som ville att jag skulle börja jobba med telemarketing (stavas det så?)för dem, vadå lågkonjuktur? Här kommer dom och slänger jobben efter en;)
*Jag började fixa med mitt lapptäcke. Jag tänker alltså  på allvar sy ett lapptäcke och ge bort i julklapp... Jag vet att det är något allvarligt fel någonstans...
*Jag har handlat på Ebay och kommer inom kort att få hem ett litet paket med en julklapp i, från the Staterna. Cooolt;)
*Jag har skolkat från svenskan för att gå på arbetsintervju för det där telemarketingföretaget, sade att jag missade bussen... usch och fy på mig! Missade dessutom nästan hela sista psykologilektionen för intervjun drog ut på tiden, det var riktigt surt kan jag säga... (lite rolig grej bara, på svenskan, som jag missade, det gjorde liksom inte så mycket för de hade pratat om CV:n och övat på arbetsintervjuer med varandra... lite skoj så där...)
*Jag har varit på arbetsintervju som jag tror gick riktigt bra faktiskt! Nu ska man ju inte ta ut något  förskott men, som sagt, jag tror att det bådar gott. Dock tror jag att jag kommer att tacka nej till jobbet om jag blir erbjuden... Det blev lite för mycket jobba för mig att hinna med...
*Har anmält intresse till ett projekt i skolan som heter DaVinci-nånting, innebär att 16 elever från skolan kommer att få åka och ha praktik i tre veckor i antingen Ungern, Italien eller Finland, fem elever på varje ställe (en grupp blir sex stycken, jag vet..) skulle gärna kolla in Ungern jag...
*Jag har blivit berusad på en Aquatini och en 3,5 falcon nånting öl.... Då vet man att man inte är riktigt kry...
*Jag  har varit ute på krogen, utan pengar annat än till garderob, men det var asnajs i alla fall!
*Jag har varit jättetaskig och dumpat en väldigt god vän när vi var ute... Jag typ övergav henne, not okej, jag vet, och jag känner mig jättedålig, men jag har lovat att jag ska make up for it, och det ska jag!
*Jag har blivit raggad på av en 86a som utbildar sig till brandman..! Det är viktigt att få med brandmanna biten;)
*Jag har blivit medbjuden hem till brandmannastudenten..., men jag framhöll prompt att jag måste hem och tog 804an som vanligt.
*Är ingen riktig punkt det här men jag måste skriva det ändå. Jag fick lite "Patrick Bateman känsla" kring ovannämnda människa i morse... Scarry!
*Jag har gått upp halv 10 på en lördag, och faktiskt börjat göra några av de saker som jag tänkt att jag skulle göra idag, är snart färdig med dem faktiskt!

Oj oj oj, när jag har så här mycket att skriva om måste jag verkligen göra det oftare så att mina inlägg inte blir så långa, e som att sitta och läsa en hel novell det här ju... Orkar inte ens kolla igenom så att allt ser rätt ut innan jag publicerar, så snälla, ha överseende :)

Nu ska jag ta och byta meddelande på min telefonsvarare tror jag.
Ha det fint så hörs vi!

NP SvB

Låter ganska flashigt, eller hur..! 
Vi hade Nationellt prov idag, i Svenska B, uppsattsskrivning var det som stod på schemat, i fem timmar! Jag satt i fyra av dem. 
Jag undrar om det är så här det är när man börjar på universitetet, att det blir vardag då att sitta och skriva uppsats i fem timmar. I så fall kommer jag att gå upp galet mycket i vikt... Satte i mig en hundragrammare efter provet idag, och en halv dubbel-japp. Intalade mig själv att det var okej eftersom jag var trött och lite sliten efter gårdagen och provet. Men ingen coca-cola, jag har inte druckit det på ganska länge nu jag (bara för att jag skriver så här kommer det säkert inte att dröja särskillt länge innan jag sätter i mig en flaska..), är stolt över mig själv! Det är ju inte bra för tänderna den där drickan sägs det...
Gick och lade mig halv tolv igår, inte så bra.. Sitter här nu som i en slags dvala typ... Ska bara skriva färdigt här, skriva loggbok till projektarbetet, gå och duscha och gå och sova sen, ska bli jätteskönt. Frågan är hur jag ska kunna skriva något bra i loggboken, känns som att jag gjort slut på min dagsranson av ord... Först på provet, och nu det här som verkar bli en halv roman så jag får helt enkelt ta och lägga ner nu.
Kram och godnatt!

Fy tusan för folk som inte kan snacka ordentligt!

Dom är fruktansvärt jobbiga.
Det heter;  ju varmare, desto bättre. Inte; ju varmare, ju bättre. Inte heller; desto varmare, desto bättre. nej det heter JU varmare, DESTO bättre. Hur svårt ska det vara?

Idag har jag varit hemma, sjuk... Roade mig med att rita hela för- och eftermiddagen fram till nyss.
E ganska nöjd så jag kände att jag var tvungen att visa upp den... Det är en figur från ett gammalt Tvspel...


Känner även att jag måste visa upp tårtan från i helgen:

Ja, det är meningen att den ska vara sned.

I fredags var jag ut till Emelie och tittade på skräckfilm, Mirrors. Snacka om att vi var tjejiga, skrek som riktiga små fjollor allihop. Å snackade skit, så klart. För det måste man ;)

Tjejer måste snacka skit, och ingen sponsring från Coop

Vi måste det, det är typ vetenskapligt bevisat, eller, nästan i alla fall.
Hade en (som alltid) väldigt trevlig psykologilektion idag. Framåt slutet kom vi att prata om tjejers otroliga behov av att smutskasta andra. Även om hon är din bäste vän, kan du räkna med att hon snackar om dig när du inte är med, och vice versa. Ofta är sakerna hon säger om dig inte helt trevliga heller... Det vet vi ju alla!
   Som sagt, vi kom att prata om detta, och som på beställning efter lektionens slut får jag mig en gottig liten skitsnacksstund. Bageriet väcker många känslor, mer behöver jag egentligen inte säga...

Coop dissade vårt projektarbete... Tydligen fanns det, citat: "ytterst begränsat utrymme för nya projekt" och de var, citat: "måna om att ha ordenligt med resurser till de sponsorengagemang vi tar på oss"
Då blir jag såhär: ...!
Det handlar om kanske femhundra spänn, och de är "måna om att ha ordenligt med resurser till de sponsorengagemang vi tar på oss"  Jag blir så less... Sug på er Coop!

Sitter precis i telefon med Fisen, snackar lite mer skit (;)), snart kommer Elin och hämtar upp mig, ska till Emelie å titta på skräckfilm.
Ha det!

En helt vanlig onsdag

Det är precis vad det har varit, en helt vanlig onsdag.

Gick upp i morse, åt frukost, åkte till skolan. Hade psykologi (de lektionerna är ta mig tusan aldrig tråkiga! Får Alltid något intressant att bita i), hade svenska, åt lunch som smakade skollunch, hade konditori, drog över på tiden, hade körlektion (gick sådär halvbra...), tog bussen hem, åt middag, gjorde lite skolarbete, gick ut med hunden och nu sitter jag här... Fy tusan alltså! Inte hänt ett skit idag, konstigt att det är just sånna dagar som man tänker så mycket, eller, det är kanske just varför man gör det, för att det finns plats i huvudet att tänka. Har funderat så himla mycket idag, på små och stora saker, på nutid och framtid, på närhet och distans... På körkort och julklappar... Och på mitt liv i allmänhet... Typ.

Shit va mycket blaj det blev.... Ska nog inte skriva något mer för det  känns inte som att det finns något vettigt kvar i den här skallen för dagen...

Visk visk

Sitter här framför datorn och knaprar på en alldeles för fet pizza... Orkade inte annstränga mig med middagen så jag lagade iordning något oansträngande... Det är riktigt gott vill jag lova.
Spenderade senare delen av eftermiddagen på Wayne's Coffe med Lovisa och Amanda. Pratade om projektet å skvallrade lite allmänt sådär som man gör... Trevligt, trevlig.

Ska bara sticka in det, har P3 på, "hej och tack för kaffet", helt bra ju...

Fick veta en sak idag... En sak som jag har haft i bakhuvudet ett tag, sen i början av sommaren typ... En jobbig sak... Vill inte riktigt att det ska vara som det är... Som jag Tror att det är. För jag vet inte helt och hållet säkert än. Men jag anar mycket mycket. Varför råkar jag ut för det här, nu ska jag inte ta i för mycket här, men det händer ganska ofta känns det som... Varför måste alla vilja vara mer än vänner bara? Kan man inte bara nöja sig med det. Men shysh, jag är inte säker... Tänker tro på att det är som jag vill tills det inte går längre, men inte en sekund tidigare tänker jag börja tro något annat. Det kan ju vara så att jag bara inbillar mig....

På tal om ingenting. Jag köpte ett kinderägg idag. Fy tusan vad de inte är goda alltså... Kom att tänka på bakpulverbomber på Naturkunskapen idag och var bara tvungen att köpa ett. Ångrade mig ganska snart. Men jag fick iaf en Spionspegel!

!

Jag har precis lagt på luren efter att ha pratat en stund med fisen. Jag är helt och hållet överlycklig för under tiden vi pratade kom jag att inse att vi inte har något bageri för än på onsdag!
För den som inte kopplar än; det här innebär att naglarna får vara kvar hela vägen till på tisdag kväll!

Var tvungen att skriva, kännde mig så glad!

Sunday morning

Finns en gammal låt som heter så tror jag...
I alla fall, fick lust att skriva lite så jag tänkte att jag gör det på en gång.
Todays göromål nummer uno kommer att vara att tvätta mina jeans eftersom att Någon spillde en hel drink över dem i fredags och de luktar fortfarande smulltronlikör... Stinker smulltronlikör rättare sagt.... Nästa sak att ordna med kommer att bli en promenad, det är så fantastiskt fint väder ute idag!
Sen hade jag tänkt övertala morsan att spendera eftermiddagen med mig i soffan och spela tevespel, var så sjukt länge sedan!

Nu ska jag kolla runt lite om någon har lagt upp några bilder sen i fredags, sen blir det tvättning och senare promenad, å vad jag älskar att vara ledig!


Seeeg lördag...

Phuuu, nu e fredagen ett minne blott. Men vilket minne sen!
Låg å pratade med Elin om det i morse, det e lustigt det där hur man minns saker olika beroende på om man har varit full eller nykter. När man är nykter minns man oftast saker "flytande", om vi förstår hur jag menar? Man får som hela, sammanhängande stycken av minnen. När man har varit full däremot är minnena uppdelade som i minnesbilder. Man kan minnas precis allt man har sagt och gjort, i samma utsträckning som när man varit nykter, men ändå på något vis finns inte det flytet i minnena som man brukar ha... Det är iaf min personliga åsikt... Blev visst lite filosofisk där kanske

Anyway, fredagen var fantastiskt trevlig. Började med att jag å Johanna å Elin träffades å käkade. Tog det lugnt å fixade oss iordning lite sådär trevligt, blev lite panik sen mot slutet och kom iväg en sisådär 50minuter senare än vi räknat med men så är det när man är tidsoptimist. Dykte upp i storvreta där det redan festades för fullt (hm hm, märk väl- För fullt, hahaha, nej då nu var jag elak, det var ingen fara) och satte väl igång vi också. Folk droppade in lite allt eftersom och jag å Elin droppade ner på golvet ett antal gånger, har ett enormt, halvosynligt (men det känns vill jag lova!) blåmärke på utsidan av ena mitt lår efter någon av de gångerna. Har även fått två små fina blåisar på knäna efter att inte riktigt ha kopplat kombinationen; klockan är 2-det är november-säkert nollgradigt-gata=halka. Men det är ju inte så lätt alla gånger.

När klockan blev lagom tog vi bussen in till stan, bytte å fortsatte ut mot Årsta. På 66:an träffade vi på några kompisar (typ tror jag) till Elin och, fråga mig inte hur det gick till, hux flux var vi tydligen på efterfest hemma hos en av dem. Fyra pers i en gillestuga, party! -or not :P Var där i kanske en timme å sen stegade vi oss hem, frysande som jagvetintevad och sen upp i rummet och ner under täcket efter lite tjafs om lampan. Skönt var det iaf att få sova.


Sen blev det lördag! Den här dagen har bara varit sådär oändligt seg och göromålslös som dagarna efter brukar bli, så det finns inte mycket att rapportera, thank god att det iaf e en hel dag kvar tills det e dags för skola igen, har börjat få lite ångest inför att klippa av mig mina långa naglar igen...

Nu ska jag gå å laga lite middag med familjen å sen ska resten av kvällen spenderas i soffan, framför teven, med ett par riktigt goda chokladpraliner.

Kram och godnatt! 

RSS 2.0