För tungt i väskan?

Snälla kan nagon hjälpa mig att smuggla de här sköna Schweizernissarna med mig hem till Sverige!





Detta är inget skämt!

Jag hittade konfettti i mitt öra i morse.  I  mitt öra...


Jag ber om ursäkt

Later som nagon slags titel pa en lat eller nat... Och sa rappar man lite snyggt sadär...
A ja, jag ville bara ursäkta min felstavning lite. Tydligen är det Fasnacht, inte FasTnacht som jag skrev... Jag orkade inte ga in och ändra i mitt inlägg bara, det är därför jag skriver ett nytt ist...
Ha det gott!

Lördag den 14de

Oj oj oj vad det var länge sen jag skrev nu!
Grejen är den att jag har liksom inte sa mycket skrivarlust just nu, det är bara pa mina bittra dagar som jag far lust att skriva nagot, men da angrar jag mig för att folk inte ska tro att jag har en helt värdelös resa, och skriver inte alls ist. Dessutom är det inte sa ofta jag orkar masa mig upp till datorn om jag ska vara ärlig... Känns liksom lite bökigt när man inte har sin egen...

Bittert det blev...

Idag har jag varit och tittat pa karneval. Dom har en högtid här som kallasd Fastnacht, typ som valborg, fast dom bilr inte fulla och tänder eldar som vi gör, dom klär ut sig i galna kostymer, spelar pa trummor och trumpeter, paraderar genom stan, slänger konfetti överallt omkring sig (jag snackar tonvis av komfetti!), sa jag spelar pa trummor (fram till typ nu pa kvällen (2230)...), spelar pa trummor, kanske jag nämnde (?) och blir fulla. Sa deras fyllefest är kanske lite mer avancerad än var pa nagot lustigt vis... Fast bra mycket konstigare är dom ;) 
Gandalf and the gang..!En av galningarna, han (tror jag att det var..) gillade att posa.
Vet inte vad dom skulle föreställa, gröna kanske ;)Han nöjde sig inte med att bara hälla konfetti över mig, han GNUGGADE in den i haret pa mig oxa... Gar fortfarande omkring och fäller...

Som sagt, tonvis av konfetti! Skulle inte bli förvanad om jag skiter konfetti imorron... Som om inte det vore nog med den konfetti jag redan hade pa mig pa den här bilden, kom det en liten stund senare en attack till... Tva stycken som hoppar pa mig fran varsitt hall och stoppar hela jackan min full... Jag har konfetti nu i hela duchen, resten av badrummet är oxa fullt, hittade lite i sängen, under köksbordet, i jackfickorna, ja, typ överallt... Jag fäller fortfarande...(2245)..!

Jag maste även säga det, jag älsker er SVT!
Har haft en riktig helkväll framför datorn ikväll. Gick till McD och köpte med mig lite god middag vid kvart i atta, satte mig vid datorn vid fem i, och började räkna ner. Och där var den. Prick pa slaget atta. älskade melodifestival! Lite klent med bra latar ikväll tyckte jag dock... Bade Lasses och Mans latar lät typ likadant som dom de tävlat med innan.. Men jag (pinsamt I don`t know faktisk om det är det eller inte..) tyckte faktiskt att Markolios lat var riktigt gullig :)
Mamma och Pappa skickade en Marabou oxa här i veckan som jag dagen till ära har suttit och smaskat pa. Kändes nästan som hemma.  
än en gang, SVT, tusen ganger tack för webbsändningarna!

Nu ska jag ta och knalla över till mitt hus och fa mig lite sömn, imorron blir det sightsing och flöjtkonsert, jag menar, man maste ju passa pa att vara lite kulturell sahär när man är borta.
Godnatt!

Telefon

Om nagon skulle fa för sig att den vill skicka ett sms eller sa;
0041793056527

Melodifestivalen 09

Man kan tydligen inte kolla pa mellot pa webben sahär i efterhand som jag trodde.
Jag är förkrossad.

Fredag

Hejsan hejsan, greetings from Schweiz!
Nu har jag varit här sen i söndags, anlände pa (hittar inte bokstaven amedringovanför pa tangentbordet sa du far ha överseende..) eftermiddagen och akte fran Zürich till Schaffhausen där jag fick se vart jag skulle bo, jobba och blev presenterad för div människor.
Jag saknar hemma...
Pa mandagen gick jag till mitt jobb som den här första veckan geografiskt varit i köket pa alderdomshemmet, gjorde lite saker, inte sa mycket vettigt egentligen men ja... Finns en tjej här som snackar perfekt engelska sa det är mest hennae jag pratar med, ingen annan förstar typ vad jag vill fa sagt :P  
Jag saknar hemma....
Tisdagen kämpade jag mig igenom, men gick hem tidigt pga en otroligt rinnig näsa och en feber som slar alla rekord, blev sängliggandes onsdag och torsdag ocksa... Typiskt.
Fredag idag har jag varit och hälsat pa pa det bageriet där jag ska börja pa mandag, lite läskigt ställe men jag hoppas allt gar bra. Vi far väl se :)
Later som om jag haft en helt värdo vecka, sa är inte fallet, inte helt iaf...
Ikväll ska jag hem till tjejen fran köket, hon heter Claudia och käka hos henne, sen tror jag att vi skulle ga ut och ta en drink eller nat, det visar sig.
Imorron blir det pizzamiddag med en svensk tjej vid namn Lena och med hennes som pa stan, jättegullig är hon.

Nej nu ska jag snart iväg och jobba igen, ska bara svara pa lite mail först, idag är första gangen sen jag kom hit som jag använder internet, länge sen sist jag var utan det sa länge...
Har förresten nytt mobilnummer, mitt riktiga använder jag inte nu när jag är här. Lägger upp det nya sa fort jag har lärt mig det, ifall nagon far för sig att den vill höra av sig...
Kram!

RSS 2.0