Mitt sämsta slut ever...

Den här aftonen har inte börjat bra.

Dumpad ggr 3 å nu håller jag på att göra samma misstag själv. Vad sjutton ska man fira in det nya året för när det inte finns något som spår att det ska bli bra... Besynnerlig tradition

Jag har inte svarat i telefon idag, därför.

Tv-spel, tv-spel, tv-spel.
Bästa sättet att glöma sina bekymmer


En måndag

Köpte en coca-cola och pumpade The Killers hela vägen hem

God bless America!

Den värsta baksmälla jag haft

Jag mår så fruktansvärt dåligt idag... Det är hemskt. Och jag drack inte ens igår!
   Jag köpte en redbull (inte redbullvodka, bara redbull), och typ tre eller fyra glas vatten.
Jag var på Konrad, vi firade att Maria fyllde arton i torsdags. Och jag var nykter, för jag skulle köra bil hem.

Jag kom hem och gick och la mig, tror jag kvart över tre ungefär. Vaknade vid nio av att jag mådde illa. Somnade om, gick upp vid halv ett och nu sitter jag här, fryser, mår illa, känner mig allmänt efter, och jävligt illa...

Fy fan

Grattis Maria i efterskott!

09.45

Nu har jag det, nu får jag köra. Äntligen!

Wiiiiiiiiiiihiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Choklad is the shiet

Igår var en sån dag när man bara önskar att man kan få bli uppslukad av jorden och bara försvinna. Varför måste dom dagarna finnas?
Det hände inget särskillt, det var bara en känsla...

Så när jag kom hem från jobbet var jag så deppig att jag kände att jag måste tröstäta.
Ja. Jag gör det. Jag är inte stolt, men jag står för det; Jag tröstäter.

Så igår när jag kom hem hittade jag nån slags vitt bröd i frysen som jag tinade och sen gjorde jag en macka med smör och min bästa sotarskinka och några skivor camembert. Gjorde även i ordning ett glas varm oboy på röd mjölk och med vanilj i. Äkta vanilj. Sen tog jag upp allt på mitt rum, satte mig i sängen, läste min Frankenstein och kände hur välgörande det är med lite varm choklad.

När jag somnade mådde jag bra igen :)

För Ego...

Fick för mig att jag var tvungen att bjuda på ett smakprov. Ha överseende med felen i texten, den är inte bearbetad.
   Den är sparsmakad och fin den här biten, och den fungerar utanför sitt sammanhang. Den ger en bild av hur resten av texten ser ut, and I like it.

Vad väntade hon sig för svar? "Jag knullade med en arbetskamrat härom kvällen men det blev inget mer" eller "Nej, den som jag dejtade nu senast visade sig ha både fru och barn så där hade jag ju ingen chans". Jag nöjde mig med att le och leda in samtalet på hur roligt det var att Malin skulle börja i skolan till hösten.


Så bittert på något vis.


Författarens kommentar

Har precis suttit och läst en grej som jag påbörjade i sommras, typ roman/novell text, skulle man kunna kalla det. Långt ifrån färdig, bara olika avsnitt och inte sammanhängande; tidsmässigt. Men skoj att läsa. Undrar om jag var bitter i sommras, tycker att det är helt fantastiskt att jag kan skriva så rått..!

Pynt pynt pynt

Nu har jag julpyntat så att det hänget julgranskulor i hela taket! Har kämpat hela kvällen, men sen tog häftstiften slut, så jag fick avbryta... Tror att jag ska köpa fler... Häftstift alltså... Och sätta upp ännu fler kulor...
Ja. Så får det bli.

Äntligen helg!

Tack gode gud för helgen!
Jag är så utmattad, så slut, äntligen!

Den här veckan och den förra har varit enormt hektiska och smockfyllda. Har inte hunnit oroa mig ett dugg för julen och alla klappar som folk säger att man ska oroa sig för nu... Det har liksom inte varit prioritet 1.
  Men glöm det, nu är det framåt det gäller att blicka!
  Det lackar mot jul! Och jag lackar på ul! Jävla helvetesbussar, hatar dem. Å busschaufförerna är inte mycket bättre än de som lägger tabellen och så. Tre dagar i rad har jag fått uselt bemötande från dem, önskar någon kunde ta och starta ett konkurrerande bolag som kör trafik hit ut. Jag skulle lätt åka med dem.
  Men glöm det, nu är det framåt det gäller att blicka!
  Det lackar mot jul och nu ska jag gå och julpynta mitt rum (skulle blivit gjort i söndags, men, som sagt, denna tid som ständigt lurar oss att den finnas där, den är flyktig den rackaren)

Ha det fint!

RSS 2.0