I väntan på

Vill jag flytta hemifrån? Klart jag vill. Vill du ha en lägenhet Elin? äää, hahaaahah! Va? Ja, nej tack inte än på ett år, men tack i alla fall.

Jag hoppas livet kommer gå som jag vill att det ska. Jag tror det inte. Livet. Att det kommer att gå så. Det har, jag menar, hittintills har det inte gått som jag trodde eller tänkte mig. Det har gått väldigt annorlunda och nu när jag börjar tänka efter på hur mitt liv går så skulle jag väl aldrig kunnat tänka mig att det skulle vara på det här viset och när jag börjar tänka på hur det har gått blir jag väldigt förvånad och tänker att men "neeeej, det där kan väl aldrig stämma", fast det gör det. Det stämmer att det som har varit har varit mitt liv och att det är det som har hänt om dåtiden finns.
Fast det vet man ju inte om den gör.
Och sen tänker jag på alla de saker som jag inte kommer ihåg som har hänt och så undrar jag om alla de tankar jag tänkt som jag inte kommer ihåg alls har tänkts av mig. För jag kommer ju inte ihåg dem. Och ingen annan kommer ihåg dem så har de verkligen verkligen funnits då?
Och igår var jag på kurs. Jag var och kursade.
Kul va.
Fast det blev inte så mycket kursande utan jag var mest bara på kurs och de andra nio som var där och lärde sig samtidigt med mig vi kursade inteihop. Vi var mest bara på samma kurs och då undrar jag om konditorer är ett asocialt yrkesfolk.
     


Go go Cougars!!!

Nej!!! Nej nej, nej NEJ! Jag vet inte varför men jag fick lust att ge utlopp för något.

Det här med att vara liberal. Har du funderat över det någongång?
Jag tror att det var den här veckan som de på radion har pratat om liberalism. Som ideologi. Om liberalismen i sin rena form så att säga. Som ideologi.
Och nu har jag börjat fundera mer på vad det innebär det där med att vara liberal och ja. Vissa människor är det ju helt klart inte. Liberala.
Det fina med liberalismen skulle jag vilja säga är den biten med att alla har rätt att tycka det de tycker. Och att alla får ha sina åsikter kring vad andra tycker, och att det inte finns något som är RÄTT, eller FEL. Det finns liksom alltid två sidor av myntet om man är liberal har jag förstått det som.

Och ensidiga mynt har jag aldrig hört talas om skulle vara någe vidare användbara eller värdefulla.

Och sen kom jag att tänka på det här hur man upplever och uppfattar saker så himla olika och att du som läser min text nu inte kommer att få ut alls samma sak av den nu som jag får ut av att läsa den. Eller som en annan vid en annan dator som läser den här kanske samtidigt som du gör kommer att få. Ut av texten. Den kommer att uppfattas olika och ha olika mening för alla. Period.
Och som ett till exempel. Valborg.

Ja det var ju Valborgsmässoafton igår och jag har som inte haft några planer för den utan det blev mest bara som det blev och det blev väldigt bra. Jag hade det väldigt trevligt och jag var in till Uppsala och gick en sväng i parken bort vid Ekonomikum och där var packat med folk! Huuundra tyyyysen människor säkert, nej då inte hundra tusen och kanske inte ens tusen jag har ingen aning men det var Fullt med folk! Och allla där hade varsin Valborg. Alla hade en egen uppfattning om hur bra deras Valborg var. Till och med de människor jag umgicks med på ett ställe under en begränsad tid hade ju så klart som olika uppfattning om hur vi hade det just då.

Tänk då vad farligt det egentligen är att prata om något defenitivt Rätt eller Fel.

Och nej nej och åter nej. Jag vill inte bli ihop med någon.
Period.

RSS 2.0