Freaky Friday!

Har typ 20minuter dötid innan bussen går, värdelöst.
Ska in till stan för att framkalla lite foton, ber till Gud att fuji har öppet även fast det är afton.
Vidare sen till Elin för att fixa oss fina och grunda med lite mat i magen, sen bär det iväg till Storvreta.

Liten hint ang min make; tänk, storblommigt ;)

Ha det!


Torsdag,

Åkte in till Uppsala på förmiddagen och mötte upp med Wettervik för att införskaffa det sista till Ellies present och min outfit. Hittade en väldigt trevlig affär på Sysslomansgatan som var väldigt "Ellieisch", fick med oss en del därifrån...

Simon ringde när Elin och jag var inne i tygaffären och jag var lite disträ, råkade visst vara lilte elak... "Men du kan ju vara Sune? [...] Ja men det e lätt, då behöver du ju knappt ens klä ut dig"
....
Det var inte menat på det viset...

Efter att kontokortet gått varmt i ett antal olika maskiner bar det iväg till Enköpingen för att fika med gamla gänget.  Träffades på Wendys och som alltid med tjejerna, bara sådär avslappnat och utan ansträngning som vanligt. Ni e fan de finaste jag haft! Tog en sväng förbi hos Maria sen också, bokade in en skräckfilmskväll till nästa helg. Ska bli kul å ses igen.

Nu får man ha det så bra å sen får man se hur saker och ting löser sig.

As always in my sms:s Kram!


Onsdag är det va?

Nu har jag en blogg :)

Ska försöka att skriva lite, det e ju trots allt ganska roligt men jag brukar tycka att jag inte får tid :P

Vet att adressen e typ toklarvig men, ja.... Satt å lyssnade på greenday å jag hade idétorka...

Sitter för tillfället å fixar lite med Ellies present till på fredag, e ganska nöjd med den må jag säga ;) Håller på å kollar lite med min outfit oxå, måste prova håret... Så just i detta ögonblick sitter jag med en sisådär tre meter plastfolie runt huvudet/håret... Känns måttligt knasigt må jag säga..!

A, nu ska jag fortsätta fixa, får se om jag lägger upp en blid på hur håret blev sen så att man kan få lite feedback, skulle ju kunna fråga farsan men jag tror att han bara kommer att skratta ;)

Ha det!

RSS 2.0