God kväll

Jag kände, sådär som man gör ibland, att jag ville skryta lite med vad jag lyckades åstadkomma för några veckor sen när en gammal kompis kille fyllde år. Då var det jag som gjorde tårtan nämligen. Han spelar handboll i ERK och jag är faktiskt riktigt nöjd med hur den blev den här lilla godbiten, hoppas att den smakade bra oxå
.Till Max på födelsedagenTill Max på födelsedagen
Så nu har jag fått göra det också.

Sussie fyller år här nu i veckan som kommer, och hon ska ha kalas nästa lördag, och jag har lovat att jag ska baka tårtan. Och det är jättesvårt att hitta på något riktigt bra kan jag be att få tala om... För jag vill liksom att den ska vara riktigt, riktigt fin. Och det är ta mig tusan inte det lättaste.
Sitter och försöker inspireras av tårtorna på bla pinkcakebox.com som har helt fantastiska kreationer, men det slutar nästan alltid med att jag bara blir nedslagen för att jag vet att jag aldrig kommer kunna få till det på ett sånt vis, dels för att jag inte har riktig såna skills just än, och dels för att jag inte vill göra tårtor med sån där äcklig fondant å sockerpasta å sliskig smärkräm. Men gör man inte med det så får man inte riktigt till själva, liksom, "mhmfhet" på tårorna...
Det e typiskt.

Nu ska jag gå och sova.
Kram och godnatt, ha en trevlig kväll på krogen till er som e ute :)
/Elin

Hej hej

Om nu det var så att Gud skapade människan, och att Gud har ett finger med i spelet när varje litet nytt barn kommer till världen, måste det ha gått ruskigt snett när Gud skulle tillverka mig. Som när man gör en tårta och marsipanen är lite för torr och det blir som små hål över hela tårtan för att marsipanen gått sönder men man tänker, äh, det går nog bra ändå.
   Jag är ledsen för mitt tidigare inlägg. Jag läste precis igenom det och jag fattar noll. Jag blir så där av för lite sömn :)

En sak som jag ville ha sagt var nog att Svenska Akademiens Ordlista nu mer finns tillgänglig gratis på internet, på www.saol.se. Jättebra tycker jag. Där var dom allt inte snikna!

Vet inte riktigt vad jag vill skriva.

Så, ha det fint till nästa gång!
Kram

Tisdagsdepp

Jag är en hemsk hemsk människa.

Usch och fy.

Jag har varit så himla O trevlig (ej att förväxla med otrevlig.) mot alla mina vänner (alla som jag känner, tralalalala Hallå hela pressen! tralalalala) (jag e fuckad i huvudet jag vet...) den senaste tiden.
Sen jag kom hem från.... : Switzerlaaand! (Vet du förresten att man böjer ordet Få som få, färre färst, jo jag lovar det e sant.) Jag har liksom varit som frånvarande och inte riktigt varit väldigt trevlig och jag känner (oj hör här, nu håller jag på och är känslosam oxå "jag känner"... suck). Oj nu ringer det.

Det var min storesyster. Och jag var tvungen att andas in när jag sa en mening när jag pratade med henne men jag vet inte om jag verkligen gjorde det för det borde ju inte fungera (jag såg filmen Bolt igår förresten, hur kul som helst "It's a good day to die!" haha, skrattade så att tårarna sprutade.) eller hur? Så jag kom på att det kanske bara var ett sånt tillfälle när luften höll på att ta slut och man var tvungen att typ väsa ut det sista... Men jag vet inte. Kan kanske ha varit så att jag faktiskt pratade och andades in på samma gång, men jag tror jag hört någonstans att det är omöjligt. Utom för norrlänningar.

Jag känner iaf att jag har varit så djävulskt less på allt sen jag kom hem. Har inte orkat göra något som har med något vettigt att göra och bara (jag lovar att man böjer färre som färst) varit allmänt Oorkig. Och less. det ordet passar bäst. (Patrask; vilket härligt, utrycksfullt och alldeles för oanvänt ord förresten).

Jag ska åka till Ungern efter påsk fkom jag på. På tre veckors praktik tilsammans med Jannica och tre HR pojkar. (Kolla upp på saol.se det där med böjningen om du inte tror mig) Sen kommer jag tllbaka till skolan, stannar 4 veckor, och sen tar jag studenten.
Jaha, då var det sommar.  And the next life beginns... Damtamtatam!

Här är mein nya bil förresten

Drömma om en sån egoboost går ju alltid...
Kul sida i tisdagsdeppet iaf http://www.photofunia.com/
Såg den på en annan blogg som ligger på startsidan, tänkte bara berätta det så att du inte tror jag försöker ta åt mig äran för att ha hittat detta skojiga alldeles själv. För det har jag inte.

Kram och puss!
/Elin

Adjöss och farväl!

Nu sticker jag till landet över helgen.
Hej hopp på er alla!

Tänk om

Jag fick en sån lustig tanke för mig när jag stod och väntade på bussen i morse. Den var sen, som vanligt. Då tänkte jag;
vilken grej om man skulle bygga som typ linbanebussar, som liksom hänger från vajrar i luften och far fram som ovanför alla bilar. Då skulle det inte spela någon roll om det var halt på vägen eller bilkö eller nåt sånt. Bussen skulle kunna köra i alla fall, för den far ju fram Ovanför alla bilar. Sen skulle det vara bra för då slapp man hamna bakom en buss och bli sådär irriterad för att dom alltid kör så långsamt. Fast man skulle kanske bli lite skraj om bussen fick för sig att köra om, WROOOM övanför huvudet liksom. Jävlar vad jag skulle retas med bilister då om jag var busschaufför, bara köra om sådär för att skrämmas och gasa på lite extra precis ovanför huvudet på folk.  
Sen kom jag på vilken knasig tanke det var och slutade tänka den.
Men den var sådär braknasig så att jag kännde att jag ville berätta om den.

Allt väl gott folk!
/ Elin

Jag är galet sugen på köpesemla!

Det här kommer låta helt skitlarvigt jag vet och e värsta klichén, men jag står typ vid ett vägskäl just nu.
Ett jävligt rörigt vägskäl dessutom.
Inga bra skyltar som pekar åt rätt håll. Det värsta är att jag vet att jag måste välja. Måste. För annars, ja,... Annars vet jag ännu mindre.

Och grejen är den, dom här vägarna korsar inte varandra längre fram. Gjort är gjort, valt är valt, kommer aldrig mer igen.
Antagligen.

Jag har fått ett galet bra erbjudande inför hösten, som har ställt alla min planer inför framtiden helt på kant. Jag menar, förut var det så bra för då kunnde jag inbilla mig att jag viste vad jag ville, det var bara att göra som jag planerat och låtsas att jag hade koll. Nu måste jag välja och då kommer jag på att jag inte har en jävla aning om vad jag vill och det är inte kul. För nu har jag ingen aning om nånting. Förut kunnde jag i alla fall låtsas att jag hade koll, nu kan jag inte ens det.

Fuck vad jag hatar att bli stor.

Hello Sweden!

För att svara på frågan. Nu kommer jag hem :)
Eller, jag kom hem igår.
Men same same.

I lördags hade jag 12 grader i skuggan och strålande sol.

Bara så att ni vet allesammans.


När jag landade igår såg jag inte att vi var framme för än vi slog i landningsbanan, det var för mycket snö utanför fönstret.

Har tänkt att jag ska sätta ihop någon slags sammanfattning med bilder och så av hela resan. Men jag vet inte när jag kommer orka det... Jag är en sån latmask.
Puss och kram!

RSS 2.0