Lördag

Fy fan vad skönt att jag åker bort snart.
Fy fan vad skönt.

Att göra slut med en vän

Ateism är också en religion. Äntligen någon som håller med mig.
Vi är för lika.
Helvete.

Update

Hej!
Jättesvårt det var idag att hitta på ett bar sätt att skriva på. Och hur tusan ska jag börja. Finns inget skriv i fingrarna, så nu kommer jag bara att sitta här och upprepa tills det på något naturligt sätt glider in i vad jag vill ha sagt. Och det blir ju jättesvårt. Jobbigt.
Jäätjobbigt.
Det är mitt nya bästa; Jäät. Passar alldeles utmärkt att sätta framför vilken A.. fan, dom börjar på a. En ordklass. A... a... shiet, hur jävla svårt ska det vara att komma på. aaaaa, jag tänker på alvedon bara, men det e ju ingen ordklass... Advokat, adjektiv för tusan! Passar bra att sätta framför vilket adjektiv som helst. Jäätsvårt var det att komma på't...

Det e Hampus som har myntat det, han e bra fantastisk ändå.

I fredags var jag på nya IKEA. Det var bra. Det var det. Stort. Men inte så där tappa hakan stort och fantastiskt som alla verkar tycka. Hampus gillade det också, mest för att han fick ett ballongsvärd och blev kompis med godistanten som bjöd på sega älgar tror jag. Men han sa iaf att han älskade nya IKEA. Så, jo.
När jag åkte hem och hade göörbråttom till bussen, upptäckte jag att jag inte kom in hemma. Jag hade ingen nyckel. Så jag fick sitta på trappen och vänta tills mamma kom hem och öppnade. Den åkte jag till Storvreta och träffade vänner. Sen gick vi ut
Vänta vänta! Jag ska bara ner lite... Så!
Ingen fab kväll på people, men mitt sällskap gick inte av för hackor!
Dom e så bra :)

När det blev lördag åkte jag hem och sov, i fyra  timmar, för sen skulle jag upp och klä tårta till min systers 25årskalas. Ingen rast och ingen ro :)  Det var ett rent helvete att färga marsipanen kan jag säga, tog mig säkert en timme bara det... Men den blev fin, en riktig kalastårta, och för att vara bara min andra våningstårta är jag mycket nöjd med resultatet.
 
Det tråkigaste var att siffrorna från början var stående, men dom höll inte riktigt hela vägen, gick i tusen små bitar, så då fick jag hasta ihop ett par liggande. Jäättypiskt liksom.

Det var ett jättetrevligt kalas, hade det himlarns bra.
Utsikten från balkongen var fab, men gav upphov till ett par geografiska twister, speciellt den där stora runda saken som ser ut lite som en enorm golfboll;
"Vadå kuknästornet!? Det där är Globen för fan!"

eller;
"Ser du det där blåa Elin? det som lyser där borta?"
"Äää, jaa?"
"Det är där Sussie bodde förut"
"Äum, nej mamma... Det där är globen..."
"Näää?"
"Um, joo"

Ni kan tänka er vem som körde hem ;)
 
Nya gäster får vi kanske till midsommar också, skulle vara trevligt om det faktiskt blir av.
Här är Ida och moster på besök i kinarummet. (Anki) "Är det inte helt fantastiskt du!?" (Elin)"Jaa, det kan man ju tycka." (Anki)"Men , hur man bara kan bestämma sig för att; nu gör jag ett kinarum. Och så gör man det!"
Ja, visst är det väl märkligt. Hur man bara kan bestämma sig för det. Och så Gör man det! Ett mysterium :)

På söndagen sov jag ut, gick upp först 12 och sen åkte jag med hundarna och föräldrarna till härjarö på promenad. Sen blev det tvspel för hela slanten. Nu har jag bara en boss kvar innan det är dags. Jävlar vad jag undrar vad som kommer att hända!
Det var islossning på G i söndags, jäätcoolt å se :)

Jävlar i min låda vilket inlägg det blev.
Jaja, men nån gång måste det väl få bli det också...

Ha det fint!

9 13 17

Jösses maria vilken bakstuga det är här hemma! Jag har verligen gått in för den här tårtan som Sussie ska få. Har hållit på varenda dag, mer eller mindre så klart. Provtårtan blev riktigt okej, lite mer kaka än tårta, men ska det vara våning får man lov att offra lite. Färgen, Fantastisk. Oooo den kommer att bli så snygg! Jag bara känner det!
  Idag har det varit själva byggandet på schemat. Bottnarna gjorde jag igår och i måndags, så idag slog jag ihop dem med fyllningen. Har gjort en underbar slags typ vaniljmousse, smakade lite som sån där äkta, farmor på högaberget vaniljglass typ. Wonderfull. Så nu är det färdigt. I skrivande ögonblick (är det så man säger?) står tårtorna i frysen och sätter sig lite, sen ska jag forma lite och stryka upp dom. Kommer bli fantastiskt det här, känner det på mig.
Satsar på något i den här stilen:



Haha, eller inte...

Ha det gott nu!
/Elin

RSS 2.0